FAQs

1Dacă nu vreau plata cu cardul, pot face încasări la livrare?

Sistemul permite gestionarea tuturor comenzilor dvs., indiferent dacă sunt plătite online, cu cardul, sau dacă metoda de plată aleasă este „ramburs”. In funcţie de pachetul de servicii ales de dvs., putem trimite noi comanda sau puteţi folosi curierul deja existent. Toate aceste comenzi vor putea fi vizibile în partea de administrare online a contului dvs.

2Care este rata de aprobare a tranzacţiilor EuPlătesc.ro?

Ne putem mândri cu o rata foarte mare de aprobare. Uzual, rata de aprobare este de peste 90% din totalul tranzacţiilor trimise către sistemul nostru. Totuşi, încercăm să micşorăm rata de tranzacţii eşuate prin contactarea imediată a fiecărui client care nu a finalizat corect tranzacţia.

3Care este politica de refund EuPlătesc.ro?

Orice comandă aprobată de banca emitentă poate fi anulată (returnată) de comun acord cu dvs. şi cu clientul dvs. Trebuie avut în vedere că anulări online se pot face în maxim 6 luni de la data tranzacţiei.

4Cum folosesc EuPlătesc.ro?

De îndată ce contul dvs este aprobat, veţi primi acces la partea de administrare a comenzilor. Iniţial contul dvs va fi configurat pentru „Test”, astfel încât să puteţi testa conectarea site-ului dvs la sistemul EuPlătesc.ro. De îndată ce suntem de acord ca aţi terminat de testat, contul este trecut pe sistemul de producţie. Din acest moment aţi început tranzacţionarea. În mod normal, testele durează intre 1 şi 5 zile.

5Servicii complete pentru comercianţi?

EuPlătesc.ro vă poate ajuta să acceptaţi la plată carduri emise oriunde în lume, sub sigla Visa şi MasterCard. EuPlătesc.ro este uşor de configurat şi folosit. Tot ce aveţi nevoie este de un calculator conectat la Internet. Accesaţi contul EuPlătesc.ro şi veţi putea urmări la orice oră situaţia vânzărilor de pe site-ul (sau site-urile) dvs.

6Care sunt tipurile de carduri acceptate?

Cu EuPlătesc.ro vei putea încasa plăţi efectuate cu orice tip de card emis sub sigla Visa sau MasterCard. Sunt acceptate chiar şi cardurile de tip electron (care nu prezintă codul de securitate CVV2/CVC2). Totodată sunt acceptate şi cardurile de salarii şi cele „Valid only in Romania”.

7Când pot începe să folosesc EuPlătesc.ro?

Poţi începe tranzacţionarea imediat ce contul dvs de comerciant va fi aprobat de noi, iar site-ul dvs este online. Vei primi o parolă şi un nume de utilizator pentru a accesa contul EuPlătesc.ro.

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru detalii, vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate
OK
x